Láthatatlan
testtől távolodva gyújthatsz
kevésbé kitéve meglátásnak
törtcsönd arany vagy, vakítasz
ablakban állsz, - melegedj -
ki törődik vonatállomással, füttyel
álmaimban folyton csiklandozol
nem merek nevetni, felébrednék
hagyd a varratokat, még fáj
kitörölsz, üres vödör leszek
meghordom vizeidet, mosni kell
szennyest, mit mosolyogsz
tudsz még hová teregetni
ha hazaérsz, ne felejtsd el
a villanyt nem szokás felkapcsolni
nappal, éjjel pedig hagyd
hadd égjenek ki a villanykörték
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-05-31 09:41:12
Utolsó módosítás ideje: 2020-05-31 09:41:12