aranyszajha
tedd szét szíved, mit tehettél
aranyszajha
fűzz a fűre, csöndnyűge nyakamra hajtva
kentél, amíg lépre nem mentél
aranyszajha
csákóm keményre köpülve, bánat varrta
talicskaszám hordom, kékek
emlékforgácsaim
te aranyszajha élet mondd el hová lettek játékaim
zsibong, dongó éjjelem
fejemben zúzmaraszárny - lepke - aranyszajha, fuss el velem
messze, messze, messze
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-05-01 18:17:47
Utolsó módosítás ideje: 2020-05-01 18:20:54