Szabó Lőrincnek
Vannak nagy vallomások
És vannak nagy szégyenek,
Babitsnak nem cofessálok,
Attila, még élhetek?
Csak te maradsz, Gáborján',
Neked bőgök, öklendek,
Nyulánk lényednek eshetek,
Vagy te versz meg ököllel.
Amire fölépültünk,
Tán tőlünk esett össze,
Magában is ki bízhatna,
Égi? Földi szerelem?
Marad a zene, Mozart,
Meg romlatlan gyermekek,
Mólóról tó, de nem tenger,
Kövön vibráló vizek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-04-06 00:38:10
Utolsó módosítás ideje: 2020-04-06 00:38:10