mikor jöttök
már fehérben leszek
kérdezni nem fogtok semmit
csak öleltek
a szavak úgyis mindig elesnek
a szem s a gondolat mély
mindent tudni fogtok rólam
mikor jöttök
már fehérben leszek
hajam megnyesett
arcom mosolygó
csak nézzük egymást
mint hangtalan gyerek
s repül a szán majd
mint koronás daru
ez ég tetején