Szövegrom
Kit érdekel, mire használhatnak,
Ha könyvemnek szelleme már odább,
Betűn rágódó ócska magyarázók,
Kik jó szót nem adtak, amíg lehetett.
A fantázia nem pihen, a más-
világot megteremti, ellenőrzöm,
megvan-e. Hamlet, testvérem, tévedünk,
e föld nem testvériség, látszikot
tudnak itt, aki ismer, tudja miért,
mi, meddig, kivel - eszköz az ember,
létra és szivacs, a fuvola meg-
repedt, s a harmónia. Claudius,
jaj, majdnem atyám, magához ő nem
engedett, Wittenbergában kellett
Tudatlan tudásban meggebednem,
Bármit, csak tenni ne. De mit tegyek?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-03-01 18:18:59
Utolsó módosítás ideje: 2020-03-02 14:23:32