vizes ruha
gyermekkoromban egy barátomnak
az anyja
legtöbbször a besötétített
nagyszobában feküdt
fején vizes ruha
migrénje van mondták
de éreztük a konyak illatát
ilyenkor csendben kellett lennünk
vagy játszhattunk
az elvadult kertben
de néha ezért is szólt
kezdtünk elmaradozni
aztán teltek az évtizedek
hallom
meghalt a barátom
sokat ivott
családját elhagyta
egy besötétített
szobában találtak rá
vizes ruhával a fején
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-01-14 19:09:30
Utolsó módosítás ideje: 2020-01-16 12:35:35