Gumiszobrok
a parkban markáns
véleményeket hall a járókelő
éltes szónok a sámlin –
ő már látja a jövőt
feje felett felhők isszák el az eget
ha szépet nem is, de elmond mindent –
a hiányérzet csak növelné a vágó-
hidak biztonságában menetelő
bárányokban a törpefeszültséget és ez
(mint mézes villanymadzag)
végén még ívet húzna
a mocsárgázban
pöffeszkedő gumiszobrok
jóságosra festett arcán
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-01-06 08:56:37
Utolsó módosítás ideje: 2020-01-07 18:43:11