Képlánc
1.
A zenét sem értem
Már nem is akarom
Csak belemerülni
Fejjel lefelé
2.
Megtelt a naptáram
Már nem férnek el a napok
Se a hétköznapok
Se az ünnepnapok
És azok sem amiket loptam
3.
Közben lassan vége lesz
Közben újra kezdődik
Közben összefoglalom
Közben odaég a hús
4.
A hegyek kibújtak
A tejszínhabból
A Nap hátulról világít
Az ég mindenütt kék
Mindegy úgyis leszállunk
5
Összehúzódtam a hidegben mint minden más
Most már pont elférek a zsebemben
Bárhová elvihetem magam
Csak vissza nem
6.
Itt vezetett egy lépcső lefelé
Még mindig megvan. Szuper.
Ott felfelé vezetett egy lépcső
Az már nincs. Ugrani kell
Mégpedig helyből
7.
Megtapogattam és még meg volt
Aztán léptem kettőt és már nem
Megtapogattam és még nem fájt
Azóta meg inkább nem tapogatom
8.
"Új felszállók ... kezeletlen jegyei"
Én már régi felszálló vagyok
Nem is szállok túl magasan
A jegyem sem kezeletlen
Csak én vagyok az...még
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-11-25 04:14:05
Utolsó módosítás ideje: 2019-11-25 04:14:05