fogorvosi eset
recseg-foszlik-szakad a páciens állkapcsa
lerongyolt és bűzlik mint az elhasznált kapca
egy-két rissz-rossz szúette öreg dirib-darab
maga sem tudva miért - azért hátramaradt
toldasz-foldasz: mit sem ér fúrás-gyökértömés
egybehányt csontkupacot zabál a fogpenész
bár valahogy mégis van - de nem funkcionál
húzni kell hát: használ-e? mit tudni de muszáj
s a rothadó teljesség talán-ép részeit
menekíted mint aki hiszi is hogy segít
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.