időutazás a b osztállyal
harmincöt év annyira
gyorsan elrepült hogy
nem is értem hova lett
az a rengeteg nap
leltározva a készletet
összerakódik egy kép
mit és hogyan
na meg mennyi
nyáladzós fogzós
kialvatlan éjszaka után
a túlélős napok mikor
állva a mosogatóhoz dőlve
vagy a játszótéren a hintát
lökdösve aludtam
az igazgatónk szerint
a változás korát éljük
még bármi megtörténhet
az osztályfőnök nem jött el
mi voltunk az első osztálya
abban az iskolában és az utolsó is
másodikban Vali a víznek ment
decemberben történt nem tudott úszni
olvadáskor találták meg
sajnáltuk nagyon
a temetésre csak négyen mehettek el
érdekes érzés újra
tizennyolcnak lenni
a test átalakulása
nincs arányban
a lélek fiatalságával
a lépcsőt nem hármasával
csak bicegve birtokoljuk
kinevetve “ nyomorunkat”
bután röhögve
ahogy csak a húszon
inneniek tudják
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-10-13 11:53:22
Utolsó módosítás ideje: 2019-10-13 13:50:13