nyanya
nyanya elvesztett egy Gyuszikát
angyallá változott a dunyha alatt
anyám talált rá kislánykorában
mikor anyám kórházban lakott
a nyanya felügyelt
a húgomra és rám
anyánk hivatalos mostohája
a nagypapa szeretett minket
halk szavú öreg de soha
nem láttuk árnyékalakját
gondolom elbújdosott
napközben mert szégyellte
azt akit muszájból elvett
aztán észrevétlen meghalt
tüdőgyulladásom volt
nyanya kihívta az orvost
aki a kastélyban lakott
féltem tőlük
ugráltam az ágyakon
futottam szobahosszat
de elkaptak
az orvos letolta a torkomon
a spatulát
fertőtlenítős faízétől fuldokolni kezdtem
kaptam egy injekciót
ők elégedetten hátradőltek
én sírtam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-10-02 17:55:56
Utolsó módosítás ideje: 2019-10-02 17:57:22