PASSZ
Ha felnégyelem a huszadot
a tolórácson Artemisz szánt
Planktonok és Zéró cica hasonmása az organizáció nyomában
settenkedik
Az oltóvíz ne mosson el titeket
Az utasbiztosítások nyurgák
nyurgák
Lelkendezzetek a sajtért piros a vizelete
Nem zavarlak áhító közegben
elveszel te a sablondeszkák kikötőjében A műanyag besorolása az eternitcsőbe
Az éhbér megalkuszik a mindig dolgos hintával
konyít is valamicskét az ülőpárnájához Alant a pengék vérmesek
Ipiapacsok készüljetek a rendjelek avítt köldökeinek a befogására
füstcsomók élnek a közepükben nagy egyetértésben
mint mik halódó gyöngyökkel mosnak arcot
olyanok
Kvízműsorban szereplő szerény kopogtatás pattints szuszt a mindjártról
A csábítás eltorlaszolja a rokokó csapdát
Mi is ha magunkba nézünk
rájövünk hogy nyestünk bőre a mancsán leszerepelt
Éljen a szivacs közönséget herdáló kultusza megtanít arra hogy a páncéltermek egyenlete
fakóbb az érezhető trágyaszagnál
Szignál
az orrvitorlát tűzd fel a kereszténységre
Ideje tasakot nyitni a névteleneknek
igen ideje elnyernünk a fároszok bizalmát
A taktikai háttér rosszabbul mutat a sezlonrúgónál
és gyönyörű szóló győzelmet arat az üres hakni felett a kalózkodó csöngetés.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-08-26 13:28:10
Utolsó módosítás ideje: 2019-08-26 13:28:10