pszt
Annus évente kipottyantott egy purdét
a sok éhes szájat betömni nehéz
hát minden nap sorra járta a házakat
kenyérért ezért azért koldult
cserébe titkot mesélt (jaj illetéktelen meg ne hallja)
a halálgyárról oltott meszes gödrökről
emberi csontból készített fésükről
s a szappan a szappan...
Annus összes rokona odaveszett
neki szerencséje volt jöttek az oroszok
én anyámtól hallottam ezeket ki tudja hányadik szájból
zsidó sors cigány sors jobbra érdemes emberek sorsa
pszt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-08-12 01:06:24
Utolsó módosítás ideje: 2019-08-12 17:06:05