Elsüllyedt város
kipányvázott égbolt
fű és szél ketrece.
Az eső sosem éri el
a törmelékkel borított tájat
volt napjaid egyre halványulnak.
Születtél volna kőnek:
nem gyötörne fájdalom.
Megérkezni
de valóban megérkezni
a folyón úszó égő
mécsesek között lehet.