nehezen hagyta ott a csapatot
gondterhelt ábrázattal
összefont karral ült
szemét mereven
egy ponton tartotta
mi lesz ezekkel
ha nem vagyok jelen
holnaptól
végre szabadság
a felelősség engem terhel
ne légy pesszimista
súgta az egyik én
de erről szól az életem
válaszolta a másik