Testamentum
(N. P. halálára)
számodra a kérdés
lenni vagy nem lenni
eldőlni látszik végképp
fekszel némán a ravatalon
utolsó főszereped
ez asztalnyi színpadon
jelen hát így
csak a múltaddal leszel
a nem-mindenáron-való békét
hagytad rám barátom
ütköztél faltól falig
s értél el lélektől lélekig
könny-cseppkő hullik
a szememből
mire földet ér
éltető vízzé szelídül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-06-25 16:54:46
Utolsó módosítás ideje: 2019-06-26 02:47:22