Szivárvány
Esőnek kristályköpenyén
utat vág az eltévedt napsugár,
mosolya csillanó fénysugár,
szerényen kacsint
a kék égbolt homlokán,
lépteit a ködnek fátyla kíséri.
Felhő-vonulat szálldogál,
hártyás karjai közt
szél fésül kontyot.
Bársonyos fényben fürdik
a táj, hétszínben pompázik
a félköríves szivárvány.
Érinthetetlen képet rajzolt
a természet nekünk,
nem minden szépség
kézzel fogható,
de a szívet melengető érzés
semmivel nem pótolható.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-06-24 09:38:23
Utolsó módosítás ideje: 2019-06-24 09:38:23