Hosszú-rövid (jav.)
Ha hosszú hajam volna,
ülnék egy padon,
a park felél fordulva.
Letenném homlokom,
hajam a támlára omolna.
Ha hosszú hajam volna,
szobámban titkos
levelet dugnék a fiókba.
Szívemben biztos,
izgatott vágy honolna.
Ha hosszú hajam volna,
mámoros éjjelen
várnék egy aprócska jelt.
Az lenne végzetem.
Mint aki szívében
indázó szerelmet rejt.
*
Ha rövid hajam volna, kinyújtott nyelv díszlene mellemen.
Ha rövid hajam volna, a tyúkszar se háborgatná jellemem.
Ha rövid hajam volna, keményebb lehetnék, mint a vídia.
Ha rövid hajam volna, kezemnek sohasem kellene írnia.
Ha rövid hajam volna, bátran vizelnék a konnektorba.
Ha rövid hajam volna, tököm a pad résébe szorulna.
Ha rövid hajam volna, arcomra lenne vésve az élet.
Ha rövid hajam volna, hosszú hajjal jönne el a végzet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-06-18 09:47:44
Utolsó módosítás ideje: 2019-06-18 09:47:44