NÚT
Megvettem a sztrájkoló lázgörbéket
Prána vicsorított
hogy nem tartózkodhattam tovább a nikotinalmanachban
A spekulációk tömege három előjelű volt ez némileg kizökkentett a tanulásból
tojó a tojót meg se mentette
A gipszkartonnál csattant a ló ki szívügyének tekintette a hírlevelet
a műanyagfogyasztást a háromszögletű napvitorla-eligazítást
A satupadok messze túlmutatnak hagyományos
társaikon
megnyúzzák a tiplit
lesz belőle kovakő majd csapágy
mindkettő hisztériaellenes
A piramis szárnya inkognitóban fakutya a koherencia köhint így a taknyosokra
mint ahogy ő széjjelnézett és szedelőzködött
Az azbesztkesztyű öt ujja ujjlenyomatot
se hagy máris a küllőké
a küllők elviszik őt a hatalmasokhoz
kiknek nyelvét poézis köti
a tiszti orvosi szolgálat eltiltotta őket az izzóktól
mégis minden fényáradatban úszik a babazsúr ezúttal elmaradt
tisztázniuk kellett az alpakkában az önvédelmi reflex
miért túlórázott
nekem csak egy vékony hurkapálca jutott azzal hadonásztam
engem rácspontok bohózata övezett
Az étvágytalanság huzalán a településválasztó intett a pincérnek máris
A számok burka mindig reális.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-06-03 20:01:23
Utolsó módosítás ideje: 2019-06-03 20:01:23