Már a csend sem a régi
A visszhang kiköltözött
Már a szél sem a régi
A hajnal felöltözött
Már a szél sem a régi
Az új orgonánk hibás
Már a csend sem a régi
Egy új inda semmi más
Már a szél sem a régi
Nem is fúj tovább ma már
Már a csend sem a régi
Alig hallom új dalát
Már a csend sem a régi
De én megmaradtam úgy
Már a szél sem a régi
Talán nem lehettem új