A modernitás gyökerei
Sötétség és sósság.
Érces akcentus.
Sietség és mohóság.
A korszellem szüli,
mégsem a létezés a létmódja.
Hanem az örök múlt.
Nála csak szöveg a gondolkodás.
Vetik szemére az Igék.
S az egyezményes beszédmódot
valóban kidobják az ablakon.
Hat szárnya van a versnek.
Hadakozik a gravitációval.
Egyetlen megfogható vagyona
az ösztön.
Ez is örökölt entitás.
A szép az egészben,
hogy csíkokat gravíroznak a szívbe
az ihletett imák.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-05-26 20:42:18
Utolsó módosítás ideje: 2019-05-26 20:42:18