Pizzafutár
van, hogy alig értelek
lelkem olykor dúlt vadon
zavarnak léha Péterek
és Zsuzsannák hagynak parlagon
de aztán elkap a harci láz
jövőmre jó fény is derül
egy villamos zajára összeráz
a védelmi reflex itt belül
az élet mint száraz tómeder
álmokkal káprázó késztetés
a belátás azután leteper
hogy semmiből a sok is kevés
esetleg szűkül e a csappanás
vagy bővül éppen most
hiába várnád nem pizzafutár
hozza el a holnapot
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-04-29 05:54:43
Utolsó módosítás ideje: 2019-04-29 05:54:43