Franczen Bea
Pszichiáter
Kényszeresek, függők,
álmok gyóntatója,
felszentelt karakter,
ez a pszichiáter.
Portálon találtam,
fenn van a fotója.
Analízis szántja
fel az ember lelkét,
módszere hipnózis,
heti egy a dózis,
blazírt a gyógydoki,
nem veszti türelmét.
Sablon kérdései
gyerekkort kutatják,
kanapéja széles,
tekintete éles,
fáj a terápia,
s nem kevésér' adják.
Mondom neki, látja
milyen depi vagyok,
önnél neurózis
lesz a diagnózis,
asztalán diszkréten
tizenhetet hagyok.
Gondoljon egy képre
és valami szépre,
táguljon a tudat,
tudja az az utat,
az ön eszméje téves,
tegye végleg félre.
Nem gyógyul a beteg,
dühöng, szája habzik,
gyógyszert ír a vényre,
a család kérésére,
bekap kettőt délre
és már nem haragszik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-04-25 14:33:43 Utolsó módosítás ideje: 2019-04-25 14:33:43
|
|
|