Esténként
Esténként bezárkózom az elveimmel. Párosítom őket,
ahogy mosás után szokás a zoknikat párosítani.
Nem kell sok idő hozzá, hogy elveszítsem a fejem és
figyelmen kívül hagyjam a klasszikus mintát, egymásba
bújtatok mindent, ami az eszem ügyébe kerül.
Azzal áltatom magam, hogy okosabb vagyok és többet látok bárki másnál,
de reggelente kivétel nélkül arra ébredek, hogy csak a mesterséges fény
erősítette fel a lelkiismeretemet.
2019.04.12
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-04-15 07:29:49
Utolsó módosítás ideje: 2019-04-15 07:31:00