Nincsenek tiszta hangok
Imbolyognak a falak
Én meg bennük bolyongok
Még keresem a helyem
Ha meg lesz itt sem vagyok
Mindig csapattag voltam
Most egyikben sem játszom
Eddig a szabály szerint
Most nincsenek szabályok
Át fogok lépni oda
Egyik lábam itt marad
Már az sem tarthat vissza
Ha a testem szétszakad
A ritmus még megmozdít
A dallam egyre halkabb
A szöveget még tudom
De egy-egy szó elmarad
Nem mostad meg a fogad
Az új körből kimaradsz!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-04-08 02:04:17
Utolsó módosítás ideje: 2019-04-08 02:04:17