Bajszok harca
kelet és nyugat két bajusz forma
a harmincas évek trendi divatja
alulról mormogó gyűlöletes óda
fekete mágia az értelem foglya
szóljon a hang lengjen a kard
negyvenöt fokosan álljon a kar
halál a jutalom hol harag a rang
millió sorsjegyen a lélekharang
izzó S. T. N. a cím alá bevésve
Isten és Sátán átvérzett jegyére
a genocídium vörös verejtéke
nevére emlékezz rettegett estéken
ha életed értelmét hiába keresed
és kínodat átdobni másokra szereted
ajánlatunk Hitler pöcökszőr beszédje
német rég nem mondott nemet a nevére
elvtársak számára olcsón van belépő
sajnos Sztálin dumája halálos poént lő
bár ki él-hal érte nem ismer kitérőt
igaz hogy nem marad se gond se túlélő
remélem nem vettél öldöklést készpénznek
én párommal hazámban vénülnék békében
a gyűlölet mocsarán tiszta szó áradjon
a vakító lidércfény helyén nap ragyogjon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-03-27 21:26:36
Utolsó módosítás ideje: 2019-03-30 00:01:32