Ha vers lennék, csak tömör kockában
rajzolódnék ki szabálytalanságaimból.
Nem áradnának bohém folyók felettem.
Rácsok közé zártan bámulnám az eget.
Holdezüsttel cizellálnám egy kicsit.
Fényt fakasztanék a tévedések ellen.
Beégetném magam saját retinámba.
Többé nem adnék okot oktalanságra.