ZUZMÓK AZ INAKON
A pukkanásig kapuérem
zsombékja
Kié ez a frappáns zsírszalonna
Egy papírfecnivel felitatni a tragacsokat elkendőzni
a mérgezést ami a konyhában megesett
Elő a bőrpórusokkal flakon stúdiód rottyan tanulva az új azonosságot
Megeredt nyál
Fodrászati búra
A ballagások kriptogramjai viselősek s a betörő csekkje süvít át a mohos sírköveken
A menetrend gurítgatja
a dinnyéket és nem jön ki a kefék közül
hanem harsányan nevet a zászlóanyán
Én azt állítom göröngyökön át vezet az út a szokásjogig
te azt mondod szorzótábla nélkül nincs ítélet
Fénylenek az anomáliák tükörszerűen fénylenek
s a kötélbolt kisiklatása írva vagyon
Amit most kisugárzok magamból az a tobzódás a dublőr rám hagyta
zsemleszínű kutyáját s én az édes rokokó gondjaira
bíztam
továbbá víkendházam legyezőhorga a dalpörsenésé
Védettséget élvező zodiákus
Vonalmetszés
Érdemes felkentté tenni a feszített tempót Vadló nyihog a helikopter cseresznyeként leng
a fülén
Megtorpedózni a karikacsapást
A pillangók eltévednek az asztrálködben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-03-01 13:07:20
Utolsó módosítás ideje: 2019-03-01 13:07:20