egy gondolat
most csak úgy hipotetikusan
tegyük fel
csupán a játék kedvéért
hogy gazdag vagyok
hogy szép házban lakom
gyönyörű autóm
már dolgoznom se kell
a családommal együtt
félelem nélkül
barátainkkal
olyanok, mint mi
még filantrópok is vagyunk
néha egy-egy újságíró
kedvesen elhárítjuk
bökj a térképre és akár már holnap
majd a könyvelőm
majd a jogászom
az orvosom - minden oké
a kiadóm
utánnyomás
utaljátok le
ne is, egy alapítványnak
az unokám kiállítása
a kicsinek meg diplomaosztója
repülőjegy
egy elég, közben elmegyünk egy szállodába
arra a két hétre ne jöjjünk már haza
inkább ugorjunk át
itthon végre
egy darabig sehova
a napernyő távirányítóját
János kérek még egyet
neki is amit ő szokott
Marika jól van?
ha kijön van egy jó szanatórium
csak hivatkozzanak lerendeztem
persze addig magának se kell
lányáéknak gratulálok
ehhez a dokihoz bármikor
hűvösödik menjünk be
jó ez a zene
csukott szemmel
így halkan
az jutott eszembe
persze csak úgy hipotetikusan
hogy az vagyok aki vagyok
...vagyok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-02-07 12:59:23
Utolsó módosítás ideje: 2019-02-07 12:59:23