Ébredés
Kattanás utáni éles fények;
a tudat ilyenkor még értetlen lebeg -
testem, hogy legyen mibe kapaszkodnom
magam elé tolom, s kereslek a sodródásban -
végtelenített suhanásba ékelt néma legyek
és filmek jelenete a test- és párbeszéd
köztünk az elragadtatásban
ahogy arcommal találkozom a tükör előtt
és kérlek kapcsold le a villanyt,
úgy nem ismerem fel magam olyan gyorsan –
nélküled nem sikerülne újra azonosulnom
tegnapi gyűrött maradványaimmal,
ilyenkor a képek kijátszanak és küzdök,
hogy ne érezzem reménytelenül vénnek
időtlenül ittfelejtett önmagam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-01-22 17:18:21
Utolsó módosítás ideje: 2019-01-22 17:18:21