Megfagyott
Felrobbant
Mindenhol
Darabok
Mindegyik
Én vagyok
Vagy inkább
Mi vagyunk
A kövek
Karcolnak
A szavak
Harcolnak
Mindenki
Elvérzik
Csak senki
Nem érzi
Nem érint
Meg semmi
Lemérni
Mindenkit
Karcolnak
A savak
Harcolnak
A csövek
Még vagyunk
Vagy inkább
Megvagyok
Darabok
Mindenhol
Felrobbant
Megfagyok