A Mester és a Pláza
délelőtt tizenegykor leállt a légkondi
kitüremkedtek derékban az ingek elsőnek
most is a kövérek jöttek csípős tajvanit ettek
egykor megállt a lift
kettőkor megérkeztek a szerelők
nők gyerekek nagy volt a zaj
működtek a mammoni részletek pénztárgép
pénzautomata pénzváltó
háromkor felálltak a meghatározások
a falélek azt mondták: gráf
nem figyelt senki
négykor bezáródtak az ajtók egyre melegebb lett
megindultak a találgatások
négy óra húszkor olvadni kezdtek a csokoládék
majd a polcok az asztalok és az oszlopok
negyvenkor eltűnt a lépcső és a főbejárat
lassan süllyedtek a falak ötkor megállt
az idő
holnap reggel
téves riasztás mondja majd a Mester
feltölti vízzel a forralót visszakapcsolja az
áramot tízkor felhívja Margaritát nézze meg
jött-e Wolandtól újabb levél mert ha nem
kér a főnöktől pár nap szabit és befejezi
végre a könyvet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-12-31 00:23:21
Utolsó módosítás ideje: 2019-01-09 00:38:38