Felújítás
Hogy lehetne megcsinálni,
Földet égre kalapálni,
ne mozduljon semmi balra,
jobbra se lengjen a sarka,
se a fenti ne fagyja át
lejjebb fekvő földnek porát,
de a déli is maradjon,
Egyenlítőn ne haladjon,
s ha így rögzült, pördítenénk,
újra félre billentenénk,
ahogy akkor Isten adta,
- garanciát elmulasztva -
s mikor minden helyén végleg,
ahogy Atyánk teremté meg,
ismét lenne Paradicsom,
Ádám, Éva s újabb viszony.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-12-29 07:32:46
Utolsó módosítás ideje: 2019-01-09 12:23:45