Fábián Franciska
Űzöttség tánczenére
Könnyű utak világában
Stressz beteg vagyok,
Megszabott a tánc veled,
Mert súlyos pénzt kapok.
Nem bíztattak születésre,
Értsd, hát verseny ez,
Én leszek a legtutibb,
Nem felejtenek.
Nekem a harc nyereségem,
Bánt, ha féltenek,
Pokol herceg kell nekem,
Mert vesztve is szeret.
Ez a zene bennem liheg,
Sírtam, hisztizek,
Közönségem mit hisz el,
Közömbös mit sziszeg.
Megfelelni így sem lehet,
Dac, mi meghatott,
Táncba vitt az élvezet,
És végleg elhagyott.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-12-06 14:09:50 Utolsó módosítás ideje: 2018-12-06 14:09:50
|
|
|