Álmodból ha ébredsz
a máig elérve
megtett útjaidról koszorúk
múltad koszorúi görögnek utánad
Álmodból ha ébredsz
mint fuldokló a víz alól fölérve
sóhajtod sóhajod körbenézve
látod valóban a régi helyre
- élt életedbe érkeztél meg
mesélnéd bárkinek látomásod
barátok rokonok apró csalások
semmi kis cédák és óriásszerelmek
agyadban most még együtt lihegnek
veled és tétova kézzel kutatsz
tollért papírért felírni minden
elsurranó pillanatát az éjszakádnak
- luxus hajóutak repülők
többfürdőszobás apartmanok
tengerpart szigetek
saját úszómedencék
hatalmas -talált!- csigaházak
valódi osztriga
szarvasgombás-rántotta reggelik
sós kesernyés lime-ízű nyelvhalak
édes-erős homár
konyakos languszta hosszbavágva
cseppentett fűszervaj és grillrács-nyomok
Nyúlnál utána
vissza idődbe
Hiába
torkod szorul
akad lábad kezed
elejted poharad gyógyszered elgurul
szemüveg nélkül szemüvegedet se látod
Minek jöttél vissza kérded és kitalálod
hogy álmod még mindig nem ért véget
Kába bánatod önzésed fel se méred
mint kispárnát az egyszeri ágyban
fejed alá gyűröd
könyökhajlatodba szorítva
a messzeséget -
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.