TEMPŐ-TEMPÓ
Az erdő nem kerék hogy guruljon
a paripa nem azért van hogy vágtasson
hanem hogy a miazma állapotát
felmérje
Szerencsefiak együtt étkeztetése
Modell
Dramaturgiai alapfogalmak
Korróziómentes bolhanyakörv a hullámok csacsognak
Ez idegen ez vándor ez most szökött ki az iskolából
Olyan gyártmányszám mely dőlésszöget görget
Taréja egy depressziótól rangos misének azok a megbízhatatlan átfogók
övükbe tűzik a faiskola darázskelyhét
A kelme mi élénk kalapácsütéseket hallat
A vallási téboly mint farkasüvöltés végigpróbálja a szinteket
Senki se szóljon rám ha beceneveket emlegetek
A kabalák tesztelője sík ideg a középcsatár hogy dicsérete ne legyen hiábavaló
kipipálja a különórákat
A torkolatok kórisméje ragyog ragyog no és a kampók amint egy elhagyatott
sziklahasadékban relaxálnak
mit szóltok mindehhez
Űrszekerem ne hordozzátok kategorikusan kijelentem hogy a lakástextil
abszolút nem harapós
Uram Ön bufurc a pipetták előírását megszegte
talán ha lámpaoltáson járatná az eszét könnyebb lenne
vagy ha méltóztatna venni a bátorságot és egész pereputtyával belegázolna
a Gangeszbe
Ez hazárdjáték
ez kiköpött mása a légtornának
Keresztpántos ügynöklista
Algoritmus
Egy díva a kopoltyúing réseit meglepte
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-11-19 08:22:55
Utolsó módosítás ideje: 2018-11-19 08:22:55