Még el sem kezdõdött de már elmúlt
Megint azt hittem és még mindig
Nem tekeredik le meg fel
Persze végül is nem kígyó ez
És nem is mákosrétes
Nem is jön többet nézelődik
De újrakezdi vagy csak dõdik
Beszorul megáll és felborul
Azután meg ökölbe szorul
Azt mondod zavaros
Azt mondom én vagyok
Azt mondod nem érted
Azt mondom mert én sem
Halkan vagy hangosan
Hadarva tagolva
Bár nem értelmetlen
Mégis érthetetlen
Pedig én hallom itt
Csak nem tudom hogy mit
Kérdez vagy válaszol
Már mindkettõ megvolt
Sosem azt kérdezem
Ami fontos nekem
Így választ sem kapok
Tudatlan maradok
Megmarad a zavar
És jól meg is zavar
Zagyva lesz kifelé
Érthetõbb befelé
No akkor tovább felderülve
Félelmem felé elkerülve
A véges elkerülhetetlent
Meg a végtelen lehetetlent
Belekevertem mindenkit
Meg egymást magam meg akit nem
Jöjjön ami akar vakar
Megkapar lekapar elkapar
Hát ne mondd hogy még így sem érted
Tudom anélkül is
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-11-19 03:08:50
Utolsó módosítás ideje: 2018-11-19 03:08:50