pont
Hitüknek bugyra drága jelmez, ők
mind jóllakottak, hangosak és pohók,
de sorsveszettek, rongyot égetők.
A gáz törvénnyé erősödött,
puffoghat immár az Első potrohos
világlik, e szép, új dotcom jövő.
Hogy elkábított testvéred előtt
pórázra fogjon üvöltő táltosod
a sorsvesztettek rongyát égető.
Te, koldusasszony, ki most a göncből!
Pernye könnye kell - könyvet kockázatos.
Parázslik az szép, új, dotcom jövő.
Hova lépsz most, gondold meg! E föld
tiéd, befogad, légy akár gonosz,
ki sors veszettje, rongyot égető.
Alantas ének a sivár mezőn,
hol hajba kapnak kik lesik Godot-t,
világlik ez: szép új dotcom jövő,
a sorsvesztettek rongyát égető.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-11-06 19:50:07
Utolsó módosítás ideje: 2018-11-06 19:50:07