te elmész
én maradok
meg sem érkeztél még
s lám máris távolodsz
kósza szél
incselkedik
izgatón hajamba túr
jelezve létezését szoknyám alá fúj
aztán rám simul forgat tengelyem körül pörgünk
pörgök egyedül búgócsiga gyermekded kábulatában
észre sem veszem csupán játszik velem
pimasz mihaszna kölyke tovalibben
meg sem várja mi lesz
ha szédülök
majd
földet érve
újra