naplómentés
a szövegben hordott jelentés
módosíthatja-e az őt összeállító szavak jelentését
sehová sem mozdulok
amíg a visszafordulás kényszere bennem van
nem is nagyon érdemes
véletlen átutazóként jöttem hozzátok
nem volt és most sincs
szándékomban megjegyezni magam körül semmit
úgyis elfelejteném amikor véletlenszerűen
távozni kényszerülök
valószínűleg
legalábbis jelenlegi hitem szerint
-- és itt is a hiten van a hangsúly –
nincs túlvilág
közhely
de a valóság ebben is pontosan olyan kiábrándító
mint hinni Istenben
és az Ő járulékos szolgáltatásaiban
politikai blöff ez is az is
mondaná egyik kedvenc politikusom
és élvezettel figyelné hallgatóságán a kijelentés bamba
tudomásulvételét
persze azért ez sem olyan egyszerű
mert folyamatosan várom a jelet
hogy meg tudja-e fejteni valaha bárki is
ezt az óhatatlanul nagyszerűen megrendezett életcsodát
amit látszólag néha semmire sem becsülünk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-10-26 11:42:06
Utolsó módosítás ideje: 2018-10-26 11:42:06