SAJKAHULLÁM
Szőre, szára, számlálója nincs
a kajütnek.
A kajüt ripacsellenes lefolyó. Segít a tipródásban.
Próbálják ki!
Csimpaszkodással cseréljék csak ki a lejárt bérleteket és garantáltan Önöké lesz
az első voksom!
Alulszabott motivációs tréning talán kinövi a ruhaujjat. Talán füstmérgezést
kap, talán beleveti magát a kártérítésbe.
Egyensúly zaklatja, nyúzza, pedánssá teszi… Ki fésülné elefánttá?
Az extatikus zörej? Megtört zarándok, ki a drótkerítést nem éri fel? -
Halva talált kontinens-viadal az új programom.
Mi az, hogy nyom!
A rám sózott csempén arkangyalom szólít le. - Tápanyagteszt a telér?
- Hiánypótló atrocitás gyökérrezervátuma a telivér!
Aztán megy szép sorjában minden. A fegyencet elkülönítik a papok, mert leapadok, a lakatok szíve
nem dobog többé, hát leakadok.
Kié a felelősség?
Kié a nyálmirigy?
Irigy kosarak vánszorognak unott képű kofák fején.
És ha egyszer rászánom magam az ajtónállásra?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-10-01 09:16:21
Utolsó módosítás ideje: 2018-10-01 09:16:21