MIND MELEGEBB
Aki a hullámgyűrűnél beljebb merészkedik
az narrátor feltűnésével számolhat A matricák lecsatolható patái
Nemtő
A bordaközi inváziónak adományozom a joghézagot hogy az öngól
keltette rációtól könnyebben szabadulhasson
Az úszás illóolajat nem tartalmaz s a könyvtári szoros betűrend leszoktat
a mixerezésről
A kottafej és a sármos
tajtékos orrlikaik tartják fenn a pilléreket
kiszürcsölik a pulzust a szívszaggató árkok közeléből
legyőzik az éppen aktuális hang és távolságadatot
Rákfogó varsa
Zsabó
Az értékkülönbözet neon-sárga pipacsai bosszantják a pult mögötti fricskák koboldjait
Tábla mely sikoltva elpattan mert mondanom se kell itt pusztít a leginkább
a hurkaláz a nikotinmadár túltengő fáziskésése itt horgonyoz le
A derékig érő kaspók alkotta tandem a nagy lopásteszthez fordul minekutána repetát kér
a nyitánytól
Belezuhanni a felületbe A riasztó
folt merevedő álláspontja a kitömött bagolyé
Sóderhalom hódol az áztatott pihének a gravitációs csepp képlékeny térítője tehet
róla
Szusivágó
A merénylet eléggé virágzó dekoltázs
Hazafiságon a szemöldökfa hamvadhatatlan pokoljárását értjük
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-09-26 09:30:07
Utolsó módosítás ideje: 2018-09-26 09:30:07