Éjjel írott versem
küldöm Neked,
elkerül az álom,
gondolatban-
vagyok Veled.
Szerelmes szívem
hevesen dobog,
a gyertya fénye halvány,
de szépen lobog.
Parányi fénynél
siet a tollam,
leírja mind azt,
mit Neked--
küldenék gyorsan.
Szerelmes szívvel
gondolok Rád,
hogy nem írtam,
verset Neked:
ne érjen érte vád...