Hosszabbak a napok
korán ébredsz
falatnyi éjszakák
éhe riaszt
így volt ez régen
észre se veszed
mintha semmi se
változott volna
hogy boldog lehess
kevesebbet alszol
árnyaiddal békét
kötöttél
tudod jól
tolvaj álmoktól
bármily gyönyörűek
az élet lesz rövidebb