A legcsodálatosabb
A Földön a legcsodálatosabb,
élvezed minden cseppjét,
nem hagysz ki egyetlen alkalmat,
sem: hogy élvezettel kóstoljad ízét.
Két ember őszinte kapcsolata
a legnemesebb földi cselekvés,
nem kell hozzá nagy tudomány,
csupán kis szeretet, megértés.
Ha kellően tiszteled a másik nemet,
a lábad elé hoz mindent, ami lehet,
nem kell ellenfélként legyőzni akard Őt,
tiszteld a másságot benne: A NŐT!
A Földön a legcsodálatosabb,
nem találsz nála jobbat, szebbet,
mert mikor két ember megérti egymást,
megtaláltak: boldogságot---
az igaz örök szeretetet....
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-08-16 13:35:03
Utolsó módosítás ideje: 2018-08-16 13:35:03