Olyan esőzések, feltétlenül
*Tristan Tzara módszerét felhasználva; "hozzájárult" a Tükör folyóirat.*
Kettőhöz van: legyenek.
Szeszesitalok fejlődéséről beszélgetünk,
Várható csomópont: szétszedjük.
Teljes felújítására NAGYON RÉGI EZ.
Adtak szükséges rendszerváltozást – átfolyt, fogy, törekszünk.
Polgároknak való igaz teret, jogokkal.
Intézményeink művelődési idején
VÁLTOZATOK, tár és egyszer mindemellett: van.
Szó! Évente égetett, azonban nem oldanánk meg,
MŰKÖDJÖN létezés, ha polgári.
Dobozos veszélyben minden kell.
Most döntés
Szerencsére tartáshoz óvoda számára kommersz született.
Másik nagy is okozott és így az ott vén.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-08-05 12:49:37
Utolsó módosítás ideje: 2018-08-05 12:49:37