Kilép Önmagába vissza
„a sarkon túl nyár van”
– Tisztelettel Cz-nak –
Van az a pont
ami nincs Soha nem volt
Mégis
egy láthatatlan kéz körbe
rajzolta
Már megint Még mindig
most is ugyanúgy elakad
akaratlanul megtorpan ott
Belül szorong magába szűkül
Gyökeret ereszt és
Lassú játékba kezd
Lehunyja szemét Kizár
minden zavaró tényezőt
Héjon túl nem lát Tehát
befelé figyel
Nézi a nagy tavat
A feszített felszín csillogó
vibrálása alig észlelhető
rezdülései elkápráztatják
Borzongás fut végig
gerince mentén Megremeg
Érzi ahogy
tetőtől talpig át meg átjárja
testét valami furcsán
gyönyörű kín
valami soha nem tapasztalt
fájdalmas kéj
Sarkára áll
Szűnik görcsös ragaszkodása
Elengedi magát Teljesen
lelazul Lép
Ösztönös mozdulattal
rugaszkodik el Belevész a
tükröződésbe
Minden a helyére kerül –
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-08 18:52:25
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-08 18:52:25