Bazdmeg
Ebben a szóban benne van,
minden dühből érkező és
unalomba megtérő indulat.
Minden tehetetlenség,
egyhelyben toporgás,
minden kimondott vagy
kimondatlan "dehát nekem van igazam".
Nemrég fejeztem be egy filmet,
aminek a végén az egyik
testvér megöli a másikat.
Erről eszembe jutott, hogy minden
Káinnal és Ábellel kezdődött
és egy kurva nagy spoilerrel
ér majd véget.
A nyitottság korának annyi.
Nincs mit kibeszélni,
nincs mit kiírni.
Hogy teremteni tudsz, és az
akaratoddal hegyeket
mozgatni, csak illúzió, ami
indokolatlanul magabiztossá tesz.
A túl sok igazság megsemmisülés.
Te vagy az utolsó, akinek
kötelessége lekapcsolni a villanyt.
Az egyetlen privilégiumod,
hogy a sötét előtt elengedhetsz
egy bazdmeget.
2018.06.17
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-18 10:24:35
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-18 10:24:35