dögevés, dögkiköpés
ez itt a *jelenlegi* első emelet;
ki vagyok én, ki nem ölök óriást,
s a mosdókagylóba pisálok.
egyem szemetet és hagyjam, hogy
az önsajnálat tapétává szürküljön.
felhajtott ingujjak belépő zenéjét komponálom.
*és...!*
te még úgyahogy: vagy.
de sokkal inkább voltál.
s mostanában kitanultam egy trükköt:
azonnal tudom, hogy félrebeszélsz
- valószínűleg az alkohol az oka -,
mikor azt mondod, amit hallani szeretnék.
gyűlölöm magam és mégsem
akarok meghalni, tehát önző vagyok.
rászabadítottam a csöndemet egy alvó világ emlékére.
szóval nagyon vigyázz odabent.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-18 09:52:39
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-18 09:52:39