időutazók
délelőtt tizenegykor leállt a légkondi kitüremkedtek
derékban az ingek elsőként most is a kövérek jöttek
csípős tajvanit ettek egykor megállt a lift kettőkor
megérkeztek a szerelők nők gyerekek nagy volt a
zaj működtek a mammoni részletek pénztárgép
pénzautomata pénzváltó háromkor felálltak a meg-
határozások a falélek azt mondták: gráf de nem
figyelt senki négykor bezáródtak az ajtók és egyre
melegebb lett megindultak a találgatások először a
csokoládék olvadtak majd a polcok a falak végül
az oszlopok félkor eltűnt a lépcső és a főbejárat
fázom – szólt Margaritának a Mester és összehúzta
magán az inget
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-11 00:10:41
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-13 22:44:02